Följ oss på

Nyheter

Vinner Östersund gruppen i EL?

Med en match kvar har Östersund fortsatt möjlighet att vinna gruppen. Man har redan gjort det otroliga att ta sig vidare, men nu kan man också vinna gruppen för att få ett enklare motstånd i slutspelet.

Östersund chanser att vinna gruppen i Europa League

Laget har gjort en ordentlig resa och berömmet från samtliga medie-kanaler har öst in de senaste månaderna. Detta med all rätt. Östersund har gjort något otroligt bra och verkligen fått svensk fotboll att synas ute i Europa ännu en gång. Att just Malmö och Östersund skördat sådana framgångar i Champions- och Europa League har svensk fotboll mycket att tacka för.

Inför sista omgången har Östersund en tuff bortamatch mot Hertha Berlin. Det är ett skickligt lag de möter, men frågan är om man kan ta vara på att Hertha redan åkt ur gruppen, och sannolikt prioriterar annat före just denna matchen. ÖFK har två poäng tillgodo på Ath. Bilbao, vilket innebär att man har möjlighet att vinna gruppen även vid förlust. Det vore dock ganska osannolikt att Bilbao inte tar vara på sin chans och gör jobbet, så Östersund bör satsa allt de har för vinst i dagens match.

Odds för Hertha Berlin – Östersund

Oddsen för att Östersund vinner mötet med Hertha Berlin uppgår hos Unibet till 3.25 i odds. Att man spelar oavgjort är något högre och uppgår till 3.35, vilket Unibet anser vara mindre troligt. Hur värderar du chanserna för svensk-laget att vinna dagens möte med Hertha Berlin?

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter