Följ oss på

Nyheter

Vad är en spelbörs för odds?

Undrar du vad en spelbörs för odds och betting är? Vi reder ut begreppet och hur det fungerar när du spelar mot andra spelare istället för att satsa mot spelbolagets egna oddssättare. Den stora fördelen med att använda sig av en spelbörs är framför allt att denna spelform ger högre odds, vilket du kan läsa mer om nedan.

Betfair – bästa spelbörsen på nätet

Just nu kan du testa på att spela hela riskfritt upp till 450 kr på betfairs spelbörs om du registrerar dig genom länken här under.

Nr Sida Bonus Erbjuds av Omsättningskrav Spela
1
450 kr riskfritt spel
Bonussort: Riskfritt spel
Läs mer här
betfair riskfritt spel Pengarna tillbaka vid förlust Hämta bonus

Hur fungerar en spelbörs?

När du lägger ett spel på en spelbörs innebär detta att du placerar ett spel mot en annan spelare istället för att du, som i vanliga fall, spelar mot ett spelbolag. På detta sätt kan du alltså själv välja vilket odds du vill erbjuda till andra och se om någon nappar på att spela emot dig.

Generellt fungerar upplägget på samma sätt som när man spelar mot ett spelbolag. Om du går in på betfairs spelbörs kan du se hur många som exempelvis vill spela emot att ett lag vinner. Tror du att detta lag vinner kan du välja att gå emot denna spelare och lägga ett spel. Om du vill erbjuda andra spelare ett odds kan du ”boka” ett spel vilket innebär att du kommer spela på att ett lag inte vinner.

Den stora fördelen med att använda sig av betfair är att man slipper spelbolagens vinstmarginaler vilket innebär att du får högre odds. Och för dig som vet hur betting fungerar innebär högre odds självklart att du har chansen att vinna mer pengar om du prickar rätt i dina spel.

För att tillhandahålla denna tjänsten för spelare tar spelbörsen ut en viss procentuell avgift på din insats. Denna avgift tar dock generellt inte ut det högre odds som du erbjuds genom att de inga tar ut några marginaler på oddset. Därmed blir det högre odds på en spelbörs än ett traditionellt spelbolag. Att använda dig av betfair är ett måste om du är en seriös sportsbetting spelare.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter