Följ oss på

Nyheter

Uppstart av ishockey J-VM 2017

Under tisdagen är det dags att kicka igång årets upplaga av J-VM i ishockey. Det är alltid underhållande att följa, när alla juniorer vill visa vad de kan med offensiv kraft. Häng med under turneringen!

Dags för ishockey J-VM 2017

Det är dags för J-VM i ishockey återigen och vi garanteras hög underhållning i samtliga matcher. Vi är vana vid att se hög och intensiv ishockey när juniorerna spelar. Det är väldigt offensiv hockey och det är ju det som oftast också är roligast att följa.

Förra året av J-VM gick förhållandevis bra för Sverige. Det gick inte hela vägen, utan en förlust mot Ryssland i bronsmatchen summerade turneringen. Det var sedermera USA som stod som vinnare efter att ha besegrat Kanada i finalen.

Nu är det dags för nya tag och vi hoppas på bättre lycka för Sverige i år. Den inledande matchen blir på förhand enkel när vi ställs mot Vitryssland som storfavoriter. Allt annat än en vinst med stora siffror vore ett fiasko här, men vi vet samtidigt att i ishockey kan allting hända. Framförallt när lagen kanske inte ännu är särskilt samspelta.

Hur tror du matchen slutar? Häng med i matchen direkt på SVT eller SVTplay. Matchstart: 20:00.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter