Följ oss på

Nyheter

Sverige – Schweiz, Odds på svensk seger

Sveriges spel i VM har hittills helt klart varit över förväntan. Går det att säga något annat när man vinner en grupp beståendes av Tyskland, Mexiko och Sydkorea? Såklart inte. Vi är alla riktigt imponerade av lagets prestation hittills och visst är chansen stor att det inte slutar här? Motståndet är tufft men möjligheten finns utan tvekan.

Som alla med det minsta fotbollsintresse vet lyckades alltså Sverige vinna gruppen i VM. Smått osannolikt sett till vad man trodde på förhand. Janne Andersson har verkligen lyckats med en kompakt defensiv och under Mexikomatchen såg vi även att anfallsspelet håller hög nivå när det väl klaffar. Motståndet är alltså Schweiz som för närvarande huserar på 6:e plats på världsrankingen. Det talar sitt tydliga språk i att det är ett bra lag, dock kanske inte så bra som rankingen gör gällande. Inför mötet med Sverige har man två ordinarie backar avstängda vilket inte ska underskattas.

Det bästa oddset på svensk seger i matchen mellan Sverige och Schweiz finns på Coolbet. Om du tror Sverige vinner under ordinarie matchtid får du 3.20 i odds på detta utfall. Om du istället vill ”säkra” och spela på svensk seger inklusive förlängning och straffar om det går så långt kan man exempelvis spela hos Unibet som har 2.05 i odds på detta.

Betting sidor för åttondelsfinalen

Alla betting sidor som finns erbjuder spel och betting på matchen mellan Sverige och Schweiz. Just VM i fotboll är det kanske största evenemanget av dem alla att spela på varför alla betting sidor kommer ha odds i detta möte. Vilken av alla betting sidor ska man välja för att spela då? Självklart beror det på vad du tänker spela på. Du kan med fördel jämföra oddsen på valfri sajt för oddsjämförelser. Om du vill hitta bra betting bonusar för matchen kan du göra detta här hos oss. Gå bara in på startsidan och välj en av alla betting sidor med bonusar.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter