Följ oss på

Uncategorized

Stormöte i italienska Serie A

Det är otroligt spännande i toppen av Serie A hittills i år. Flera lag är goda kandidater till titeln, och Juventus är inte alls det överlägsna lag man varit tidigare. Nu ställs just Inter mot Juventus, vilka placeras etta respektive trea i tabellen, med endast två poängs skillnad.

Inför Juventus – Inter

Inter toppar tabellen med 39 poäng och spelar otroligt bra fotboll i år. Man har kommit att bli det topplag man varit tidigare, och ser helt klart ut att vara där för att stanna. Tätt inpå Inter ligger Napoli med 38 poäng, följt av Juventus med sina 37 inspelade poäng. Det är oerhört jämnt och värt att nämna är också att Roma, som ligger på en fjärdeplats, har spelat in 34 poäng och kan inte heller uteslutas.

Inter har väldigt god form och har under deras fem senaste matcher fyra vinster och en oavgjord. Man siktar helt klart på att förlänga den goda sviten, men frågan är samtidigt om man mäktar med en vinst mot ett väldigt hemmastarkt Juventus.

Hemmalaget har även dem en god form, men har på sina fem senaste matcher förlorat en match och vunnit resterande. Att man förlorar på hemmaplan har tidigare varit ett ovanligt förekommande, men förlorade alltså senast hemma mot Lazio. Nu ställs man mot ett borta-starkt Inter och det kommer utan tvekan bli en underhållande match med mycket känslor. Förhoppningsvis kan vi få se respektive lags goda offensiv lossna och flera mål åt vardera håll.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Uncategorized