Följ oss på

Nyheter

Premier League: Skyttekung bästa odds 2017

Som bekant är Premier League i full gång och vi ser redan nu många lag göra bra ifrån sig. Vilken spelare tror du gör flest mål under säsongen? Här finner du de bästa oddsen för respektive spelare att göra flest mål i Premier League säsongen 17/18.

Spelare att göra flest mål i Premier League.

Vi har sett många stora värvningar inför säsongen. Däribland en hel del offensiv kraft hos flera klubbar. De största klubbarna som har haft bäst ekonomi har också kunnat värva in de bästa spelarna till sina respektive klubbar. Nedan följer de bästa oddsen i rangordning om vilken spelare som lyckas bäst. Vi har sett många uppmärksammade världsstjärnor gå till nya klubbar utan att lyckas – hur blir det i år?

Alla vet hur fotboll fungerar, och att det inte är en spelare som bär laget mot framgång. Det kan därför vara svårt för en renodlad anfallare att göra mål om man inte blir serverad bra passningar att förvalta. Många gånger är det därför en anfallare ”försvinner” under matcher och inte utfärdar något av värde, men det är så det blir ibland.

Bästa odds för Skytteligavinnare Premier League 17/18

Topp tre, kort motivering:

Lukaku gick från en lyckad sejour i Everton mot nya äventyr i Manchester United. Han har varit väldigt framgångsrik under sin karriär hittills och han spås nu en lysande framtid i United. Att han är favorit kan också ha lite att göra med vilka spelare han har runtomkring sig, för att servera passningar, däribland finns Pogba.

Kane blev en stor stjärna över en natt i Tottenham. Han var en doldis, men har nu vuxit att bli en av de mest betydelsefulla spelarna i laget. Han kommer göra mängder av mål under säsongen, men här kan ett problem vara spelarna runtomkring, som på pappret inte matchar ett lag som Manchester United.

Morata har tillhört Real Madrid, men utfärdade bäst resultat när han var på lån i Juventus. Real Madrid har inte riktigt haft någon fast position för honom att växa in i, och när han väl fått chansen har han inte varit tillräckligt bra för vidare framgångar i storklubben. Chelsea ser något i honom, och här kan han helt klart växa och få ut sin fulla potential.

Oddssättning för resterande spelare

4. Sergio Aguero: 10.00

5. Gabriel Jesus: 10.00

6. Alexandre Lacazette: 15.00

7. Sadio Mané: 15.00

8. Roberto Firmino: 26.00

9. Dele Alli: 41.00

10. Javier Hernandez: 41.00

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter