Följ oss på

Nyheter

Odds på Sverige i VM-kvalet 2017

Det är uppehåll i ligorna världen över inför VM-kvalmatcher som står för dörren. Vi går igenom förutsättningarna inför Sveriges matcher mot såväl Bulgarien som Vitryssland.

Efter Sveriges bragdmatch mot Frankrike har man nu alla chanser att ta sig hela vägen till VM. Faktum är att man leder VM-kvalgruppen före just fransmännen. Både Sverige och Frankrike har Holland kvar att möta och för att holländarna ska ha en chans till avancemang i form av direktplats eller kval krävs troligtvis att man inte tappar poäng i kommande match mot Frankrike. Som bekant går laget som placerar sig först i turneringen direkt till VM medan det andraplacerade laget får kvala (om man inte blir sämsta tvåa sett till poängskörd av alla VM-kvalgrupper, något som det ej är stor risk för så som läget ser ut nu).

Under denna landslagssamling ställs Sverige som bekant mot Bulgarien och Vitryssland. På pappret är detta självklart matcher som Sverige bör vinna, men båda är på bortaplan och historisk vet vi att det inte alltid bara är att åka och plocka hem poängen.

Sverige bästa odds mot Bulgarien

Sverige ställs mot ett tämligen uddlöst Bulgarien. Laget har förvisso tagit poäng mot Holland under detta kval men man ska då komma ihåg att Holland gjorde en dålig insats. Detta är självklart en match Sverige behöver och ska vinna om man ska ha i ett VM att göra över huvud taget. Bästa oddset på Sverigevinst då? Just nu erbjuds det av bethard som erbjuder 1.88 i odds vilket med de förutsättningar som råder får ses som ett bra odds.

Sverige högsta odds mot Vitryssland

Veckan efter mötet med Bulgarien ställs Sverige mot Vitryssland. För många låter detta som en enklare match än Bulgarien men det är nog inte helt skrivet i sten. Vissa kanske minns att Vitryssland tagit poäng mot Frankrike i en tidigare VM-kvalmatch i gruppen och just på hemmaplan kan de vara svårslagna. Likt matchen mot Bulgarien är detta dock självklart en match Sverige ska vinna om man vill vara med och kriga om förstaplatsen i gruppen. I skrivande stund kan du få 1.75 i odds på rak Sverigeseger i matchen.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter