Följ oss på

Nyheter

Odds – nästa tränare att få sparken i Premier League

Vem tror du blir nästa tränare att få sparken bland lagen i Premier League? Spelbolagen har klart för sig vad de tror – det blir Mourinho som närmast kommer avlägsnas från sin post som tränare i Manchester United.

Oddsen ser ut enligt nedan där samtliga odds hämtats från spelbolaget betfair.

  1. Jose Mourinho – 2.50
  2. Neil Warnock – 6.00
  3. Mark Hughes – 6.50
  4. Rafa Benitez – 10.00
  5. Slavisa Jokanovic – 10.00

Som synes är det alltså Mourinho som överlägset ses som den mest troliga att få kicken härnäst. Kanske är det inte så konstigt med anledning av Manchester Uniteds resultat och den storm som varit kring just Mourinho under säsongsinledningen.

Mourinho out – en tidsfråga?

Ropen på avgång har hördes redan under förra säsongen och är fortsatt gällande. Efter en tam säsongsinledning har Manchester United redan hamnat efter i toppen av Premier League. Flera mindre bra resultat i ligan har mötts med stor besvikelse från supportrarna. Kanske är det inte så konstigt med anledning av att man har haft ett relativt enkelt spelschema. Ändå är man en bit efter den absoluta toppen.

Inför senaste omgången mot Newcastle pratades det om att Mourinho skulle få sparken oavsett hur det skulle gå i matchen. Efter ett underläge med 0-2 hemma på Olf Trafford efter första halvlek var det nog inte många som trodde på en vändning. Otroligt nog, sett till hur det såg ut under den första halvleken, lyckades United dock vända till 3-2 i den andra halvleken. Räddade det Mourinhos jobb? Ja, i alla fall tillfälligt.

Laget går nu in i en mycket tuff period där det är hårt motstånd i såväl Premier League som Champions League. En bra resultatrad i dessa matcher skulle kanske kunna ge portugisen mer tid. Sett till hur laget presterat under året känns det dock föga troligt att man skulle göra några supermatcher i dessa möten. Kanske blir det då bägaren som rinner över för att Mourinho ska få sparken?

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter