Följ oss på

Nyheter

Odds för att Östersund avancerar i EL

Det är väl ingen som har missat Östersunds framfart i Europa League. Oavsett om man är fotbollsintresserad eller ej, så har det skrivits mängder och åter mängder i media om deras succé från kval- till gruppspel. Nu har man goda möjligheter att avancera, nedan hittar du oddsen.

Odds för att Östersund avancerar i Europa League

Östersund ligger i skrivande stund på förstaplats i tabellen. Man har tagit sig förbi lag som Athletic Bilbao och Hertha Berlin, vilket är mäkta imponerande. Senast blev det förlust i returmötet med Athletic Bilbao, men fortsatt gruppledning för svensklaget. Det ser nu ljust ut för att man klarar av att avancera, och en vinst i nästkommande möte med Zorya Luvansk vore ypperligt för klubben.

De är fortfarande favoriter att vinna gruppen, men ingenting är spikat ännu. Athletic Bilbao kommer med största sannolikhet växla upp här framöver och ta sig förbi Zorya som ligger på andraplats just nu. Det vore en bragd för klubben att ta sig till ett slutspel, något som ingen hade kunnat förutspå inför säsongen. De har gjort en fantastisk resa från division 2 till Allsvenskan på kort tid. Därefter har man lyckats vinna Svenska cupen och sedermera kvalificerat sig för Europa League. Nu har man allting i sina egna händer – klarar man av att hantera pressen?

Nedan följer en lista över odds för vinnare och lag att avancera i Grupp J av Europa League:

  • Östersund

Vinnare: 2.25

Placering 1-2: 1.10

  • Athletic Bilbao

Vinnare: 3.50

Placering 1-2: 1.90

  • Zorya Luhansk

Vinnare: 3.50

Placering 1-2: 1.90

  • Hertha Berlin

Vinnare: 11.00

Placering 1-2: 4.00

(Odds hämtade från Unibet)

Som ni ser är Östersund favoriter att vinna gruppen, men är också storfavoriter att ta sig åtminstone vidare från gruppen. Vi hoppas dessa odds visar sig sanna, för visst vore det häftigt att se ett slutspel av Europa League för ett svensklag. Väl i ett slutspel vet vi alla att allting kan hända, men oavsett om resan tar slut där, så har vi fått uppleva något magiskt i svensk fotboll.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter