Följ oss på

Nyheter

Live betting: Hur går jag tillväga?

Betting generellt handlar om samma sak, att placera ett spel på ett event, för att i slutändan vinna pengar. Att placera ett spel är enkelt och man kan stundtals också vinna väldigt enkla pengar, även om man inte är särskilt insatt. Detta funkar självklart inte i längden, utan man behöver mer kunskap än så. Tillsammans med kunskap finns det också olika verktyg, som vi tänkte förklara här.

Statiska spel betting

Den vanligaste typen av betting är att man placerar ett spel före matchens start. Det kan vara att man väljer att lag X vinner hemma mot lag X till ett utsatt odds. Detta odds kan sättas flera veckor innan matchstart, men kan komma att justeras något under tiden. Här får man alltså själv undersöka vad som verkar mest troligt, och vilken utgång som på sikt kan generera högst avkastning.

Är man duktig, så är matematik ett väldigt bra verktyg att applicera här, för att kunna dra en slutsats på om spelet är av värde eller inte. För att få reda på om det är ett värdespel eller inte, så behöver man själv avgöra hur många gånger laget behöver få med sig en vinst kontra förlust, för att inte gå förlorande i längden. Ett fotbollslag som exempelvis har 1.05 i odds, är i stort sett aldrig ett värdespel.

Fördelar med live betting

När det  kommer till live betting så kan det vara ett oerhört bra verktyg för din betting. Det här är allra bäst om du i kombination kan följa matchen via live stream. Idag erbjuder flera spelbolag såväl live stream som live betting, som är utmärkt för dig som kund. Live betting handlar om att man spelar på matchen under matchens gång, och inte före start.

Det kan skifta beroende på liga eller sport, men generellt finns det mängder av spelalternativ vid live betting. Man kan spela på kortsiktiga spel som händelser mellan en viss tidsperiod, vilket lag som gör nästa mål, som får nästa hörna, och mycket mer.

För bästa utgång av ditt spelande vid live betting, så behöver du vara insatt i vad som sker i matchen. Märker du att det ena laget, eller den ena spelaren, börjar spela sämre så kan det vara ett bra tillfälle att välja en motsatt utgång före oddssättarna (spelbolagen) noterar detsamma och sänker oddset. Det går väldigt fort inom live betting och spelbolagen är snabba med att snappa upp händelser, men av naturliga skäl kan de inte notera allt.

Live betting är helt klart att rekommendera om du själv ser dig ha möjligheter att syna spel och kommande händelser inom olika sporter. Man kan snabbt placera ett kortsiktigt spel, få tillbaka pengarna, och spela på nytt flera gånger under bara en match. Välj noggrant ut en lämplig bonus hos någon utav de bettingsidor som finns att tillgå, för ytterligare kapital att röra sig med.

Här på Bettingsidor24.se redogör vi för alla bästa bonusar som finns på marknaden. Klicka på den bonus som känns bäst för dig och börja din resa mot framgångsrik betting. Nedan redogör vi för ett antal oddsbonusar i form av riskfria spel hos diverse bettingsidor som rekommenderas av redaktionen:

Nr Sida Bonus Erbjuds av Omsättningskrav Spela
1
1 000 kr riskfritt spel
Bonussort: Riskfritt spel
Läs mer här
betsson riskfritt spel Pengarna tillbaka vid förlust Hämta bonus
2
500 kr riskfritt spel
Bonussort: Riskfritt spel
Läs mer här
betsafe riskfritt spel Pengarna tillbaka vid förlust Hämta bonus
3
450 kr riskfritt spel
Bonussort: Riskfritt spel
Läs mer här
betfair riskfritt spel Pengarna tillbaka vid förlust Hämta bonus
4
250 kr riskfritt spel
Bonussort: Riskfritt spel
Läs mer här
Nordicbet riskfritt spel Pengarna tillbaka vid förlust Hämta bonus
5
200 kr riskfritt spel
Bonussort: Riskfritt spel
Läs mer här
betclic riskfritt spel Pengarna tillbaka vid förlust Hämta bonus
6
250 kr riskfritt spel
På ditt första mobilspel
Läs mer här
expekt riskfritt spel Pengarna tillbaka vid förlust Hämta bonus
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter