Följ oss på

Bettingbonusar

Inför SHL – bästa bettingsidor

Knappt har värmen lagt sig innan det blivit dags för hockeysäsongen att dra igång på allvar. Flera lag i SHL har visserligen redan påbörjat tävlingssäsongen med spel i Champions Hockey League, men det är först när vi drar igång med SHL och Hockeyallsvenskan som den svenska hockeysäsongen drar igång på allvar. Kul tycker vi såklart, och vi tar oss en titt på lite förutsättningar och bästa bettingsidor för spel på svensk hockey.

Nyligen gick bettingsidan betsson ut med att man blir ny huvudsponsor till SHL. Denna sponsring är en del av betssons fokus på den svenska spelmarknaden, inte minst till den kommande omregleringen av marknaden för spel och betting 2019 när det statliga spelmonopolet slopas. Samarbetet är betssons största satsning hittills och förhoppningen är att man ska vara med och utveckla intresset för serien tillsammans med SHL. Riktigt kul tycker vi och förhoppningsvis kan vi få se på många roliga kampanjer och erbjudanden inom SHL från betssons sida framöver.

Vilka betting sidor ska man använda för SHL?

Svenska SHL står sig väl i den internationella hockeykonkurrensen och är en av världens bästa hockeyligor. Självklart ligger man mil bakom NHL, men faktum är att det faktiskt finns ett ganska stort intresse för SHL även utomlands. Därmed är det kanske inte särskilt konstigt att det idag finns många bra bettingsidor för spel på den svenska hockeyligan.

Några av våra egna favoriter är bet365, betfair, Unibet och självklart även bolagen inom betssonkoncernen som alltså nu satsar stort på SHL. Förutom just betsson driver koncernen andra bettingsidor som exempelvis Nordicbet och betsafe vilka båda har ett bra oddsutbud på SHL. Gemensamt för dessa bettingsidor är också att de erbjuder bra betting bonusar.

Se till att surfa runt bland de olika bettingsidorna för att bilda dig en uppfattning av vilka bettingsidor som har bra utbud och odds för betting. Det finns mängder av sidor och du tjänar såklart på att göra eftersökningar om vilka sidor som har de bästa oddsen.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Bettingbonusar