Följ oss på

Bettingbonusar

Hur hittar jag de bästa oddsen?

Betting är väldigt enkelt när det kommer till att placera ett spel. Man kan ha en magkänsla om vilket spel man skall satsa på, men för långsiktigt spel krävs det mer engagemang än så.

Bästa odds för betting

För att vinna inom betting behöver man ta fördel av de få saker som finns gentemot spelbolagen. De är i grunden väldigt skickliga på att sätta odds och att begränsa spelare till att vinna stora pengar. När man spelar långsiktigt så krävs det också att man tar vara på de allra bästa oddsen på marknaden. Det räcker inte att ha ett spelkonto hos endast en aktör, utan man behöver åtminstone ha skapat ett konto hos ett flertal för att kunna ta del av marknadsbästa odds.

Det går inte på förhand säga vilket spelbolag som kommer ha det bästa oddset för en specifik match eller event. Det varierar kraftigt och man får därför jämföra själv och göra sin efterforskning. Det finns mängder med verktyg att ta del av på internet, så med bara en sökning bort kan du få del av mängder av nyttig information. Vissa sidor satsar mer på att erbjuda bra oddsbonusar, medan andra sidor utesluter detta helt för att istället kunna erbjuda grymma odds till sina kunder. Generellt är spelbolaget Pinnacle väldigt bra på att erbjuda höga odds, men de erbjuder då ingen form av bonus.

När du skapar konto hos flera aktörer, skall du också passa på att ta del av deras bonusar som erbjuds. Det kan vara allt från insättningsbonusar eller välkomstbonusar, till gratisspel, free bets eller riskfria spel. För vilka bonusar som erbjuds redogör vi här på Bettingsidor24.se, och du hittar alla våra recensioner och sammanställning genom att klicka här. 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Bettingbonusar