Följ oss på

Insättningsbonusar

Fördelar med riskfria spel

Det finns flera olika typer av bonusar hos respektive spelbolag. De allra flesta håller sig till en traditionell insättningsbonus, som ger dig en procentuell ökning av din första insättning. Nedan förklarar vi fördelarna för riskfria spel.

Varför ta del av ett riskfritt spel?

Ett riskfritt spel är precis vad det låter som. Man ges möjligheten att placera ett spel utan, eller med minskad risk. Villkoren för dessa bonusar skiljer sig åt från spelbolag till spelbolag, men vad de har gemensamt är att det placerade spelet görs helt utan risk. Det brukar vanligtvis vara ett max-belopp för hur stort spelet får vara. Om man håller sig inom ramen för dessa villkor, så får man tillbaka motsvarande belopp vid förlorat spel.

Om spelet går förlorat och man får tillbaka pengarna, så kan detta belopp innefattas av omsättningskrav. Exempelvis om man placerar ett spel på 1 000 kr och förlorar, varpå man får 1 000 kr tillbaka, så kan man behöva omsätta detta belopp X antal gånger. Generellt är det inga höga omsättningskrav, men för varje gång man skall omsätta beloppet ökar det risken för att pengarna går förlorade.

Oavsett omsättningskrav, så är detta ett fördelaktigt erbjudande att ta del av. Man ges hur som helst fler chanser för vinst, vilket också ökar chanserna för högre avkastning på sina investerade pengar. Om man kan ta del av ett erbjudande som inte kräver några omsättningskrav, så är det bara en adderad bonus. Vi redogör för de bästa riskfria spelen på i våra sammanställningar över bonusar och spelbolag. Utöver detta fyller vi på med kontinuerliga erbjudanden och kampanjer i vårt nyhetsflöde. Titta till våra uppdateringar för att hålla dig uppdaterad över diverse spelbolag och erbjudanden.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Insättningsbonusar