Följ oss på

Nyheter

Fem betting tips för att lyckas med ditt spelande

Vill du bli en lyckad spelare inom sportsbetting? För att lyckas med ditt spelande och bli en vinnare i längden krävs hårt arbete. Det finns inga gratis luncher brukar man säga och det stämmer väl in även inom betting. Här listar vi fem några grundläggande tips som kan vara bra att veta för dig som vill bli en vinnare.

  1. Spela alltid till det högsta möjliga oddset. Detta gör du genom att du har spelkonto hos flera av de bästa betting sidor som finns och erbjuder odds för svenskar. Det är stor skillnad på att spela till ett lägre odds än vad som faktiskt är möjligt i längden. Detta även om det endast är några punkter lägre än de högsta oddsen på marknaden. Om du har konto hos flera betting sidor kan du enkelt välja sidan som har högst odds på just din match.
  2. Var alltid påläst – spela aldrig på matcher du inte har bra insyn i. Kanske vet du till och med om faktorer som inte ens de som sätter oddsen kan veta? Då har du ett mycket bra utångsläge för att identifiera värdespel där oddsen är för höga.
  3. Enklaste sättet att få ett sådant övertag som redogörs för i punkt två är om du på något sätt kan specialicera dig på en sport, en särskild liga eller ett evenemang. Ofta kan detta vara mindre evenemang där omsättningen inte är så stor, varför de som sätter oddsen kanske inte heller har så bra koll.
  4. Försök aldrig vinna tillbaka förlorade spel. Många förlorar i längden genom att man lägger så kallade impulsspel. Detta innebär att man spelar utan eftertänksamhet, ofta för att vinna tillbaka förluster. Detta är det kanske sämsta man kan göra när det kommer till betting.
  5. Ta del av betting bonusar. Genom så kallad bonustrading kan du på ett enkelt sätt utnyttja spelbolagens oddsbonusar och därmed öka din spelkassa med tiotusentals kronor. En bra start för dig som vill vinna i längden.

Sådär – det var fem korta men ändå viktiga tips för att lyckas med ditt spelande. Håll fortsatt utkik här på sidan, vi kommer löpande lägga upp tips och speltankar som förhoppningsvis kan hjälpa dig i kampen mot spelbolagen.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter