Följ oss på

Nyheter

Europaspelet igång – CL och EL

För alla fotbollsälskare finns det få händelser som är så härliga som när europaspelet återigen drar igång efter ett längre uppehåll. Och i dessa tider är vi nu. Champions League rivstartade nu i veckan med flera fina matcher och idag, torsdag, är det dags för lagen i Europa League att göra entre. Däribland har vi ju som bekant även ett svenskt lag i form av Malmö FF på deltagarlistan.

Champions League och Europa League är generellt mycket bra turneringar för alla bettingsidor. Eftersom intresset är så stort för dessa turneringar, som får anses vara världsledande i fotboll, är det många som tittar. Det innebär att även sådana personer som kanske vanligtvis inte spelar och bettar så mycket kan tänka sig att lägga en slant på vissa matcher för att öka spänningen.

Ovanstående är något man helt klart kan märka av om man ser till reklamen under turneringarna. Många bettingsidor konkurrerar om spelarna vilket syns i all marknadsföring som riktar sig till tittarna av Champions League och Europa League. Som ny spelare har man ofta möjlighet att ta del av många fina betting bonusar i samband med att man registrerar sig.

Malmös chanser i Europaspelet

Det satt ganska långt inne men till slut lyckades Malmö FF kvalificera sig till gruppspelet i Europa League. Frågan man nu ställer sig är hur man kommer lyckas i europaspelet. Något som kan vara positivt för Malmö är att man i princip är avhängda i guldstriden i Allsvenskan. Detta torde innebära att man lägger lite extra krut på europaspelet för att om möjligt försöka ta sig förbi gruppspelet in till slutspelet.

Det är mycket pengar som står på spel och ett längre avancemang i Europa League skulle kunna rädda säsongen för Malmö. Hittills får man ändå säga att den misslyckade våren gjort att laget knappt kan få godkänt. Det borde inenbära att spelarna är taggade till tusen inför kommande gruppspel. I första matchen ställs Malmö mot belgiska Genk.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter