Följ oss på

Bettingbonusar

Bettingbonus – 100 kr gratis utan insättningskrav

Vill du spela helt riskfritt? Då ska du ta del av en bettingbonus som ger dig gratis pengar utan insättningskrav. En bettingsida som gör detta är Mobilebet, där du om du registrerar dig enligt nedan får 100 kr gratis utan att du behöver göra en insättning av egna pengar.

Nr Sida Bonus Erbjuds av Omsättningskrav Spela
1
100 kr gratis utan insättning
Bonussort: Gratis spel
Läs mer här
Mobilebet bettingbonus 8x (Lägsta odds: 2.00) Hämta bonus

Omsättningskrav Mobilebet 100 kr gratis

Om det inte redan framgått på ett tydligt sätt ovan så får du alltså 100 kr helt gratis om du registrerar ett konto hos Mobilebet. Du behöver inte göra en insättning av egna pengar utan dessa pengar kommer krediteras direkt till ditt konto även om du inte gör en insättning. Du kan använda dina pengar på såväl odds eller casino, vilket du väljer är upp till dig.

Om du väljer att spela på odds behöver ditt spel ha ett minsta odds om 2.00. Om du sedan vinner på detta spel, kommer du behöva omsätta vinstpengarna totalt 8 gånger till ett lägsta odds om 2.00. Ett alternativ som kan vara bra när man tar del av en helt gratis bonus är att lägga ditt första spel på ett relativt högt odds. Om du vinner får du en bra slant vilket gör att du har stor chans att spela dig igenom omsättningskraven. Går ditt spel förlorat gör det såklart ingenting, du har ju inte satsat några egna pengar.

Detta är en 100 % riskfri och bettingbonus som du kan utnyttja utan att ens göra en insättning av egna medel på ditt konto. Perfekt för dig som antingen vill testa Mobilebets oddssida eller om du bara är ute efter att vinna pengar helt utan risk. Gå till vår sektion för gratis betting för fler gratis bettingbonusar.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Bettingbonusar