Följ oss på

Uncategorized

Bli en bättre sportsbettare

Att ha ett informationsövertag gentemot de som sätter oddsen brukar sägas vara A och O om man vill bli en spelare som går plus på betting i det långa loppet. Det finns dock flera andra aspekter att också vara medveten om för att skapa sig så bra förutsättningar som möjligt för att vinna.

För att öka dina chanser att vinna bör du exempelvis ha spelkonto hos flera olika bettingsidor. Detta kommer hjälpa dig att över tid få högre odds vilket faktiskt är en grundsten för att lyckas. Det kan tyckas spela mindre roll att exempelvis få 1.85 i odds istället för 1.80 men det spelar stor roll. När omsättningen slutligen blir större inom ditt spelande kommer marginalerna mellan att vara en vinnande spelare, gå break even eller med förlust vara ytterst små. Dessutom kan du öka din spelkassa med olika betting bonusar vilket såklart också kan ge en bra start i spelandet.

Sunt money management inom betting

Money management innebär kortfattat att du har en sund och bra strategi för hur stora insatser du ska lägga på dina respektive spel. När det kommer till hobbyspelare och spelare som går med förlust i längden är det vanligt att man inte bettar utifrån en fastställd strategi. När exempelvis ett eller flera spel förloars tenderar dessa spelare att öka insatsen för att vinna tillbaka pengarna. Alternativt läggs högre insatser på lägre odds för att öka chansen att vinna ett större belopp i kronor. Det sistnämnda är dock kontraproduktivt. Hur stor insats du ska lägga bör istället styras av hur stort värde ditt spel har.

Det finns mängder med information att ta del av vad gäller money management. Vi rekommenderar att du som antingen är en ny spelare, eller kanske en mer erfaren spelare som hittills går med förlust på spelandet, att läsa på om detta. Allt för att öka chanserna att bli en vinnande spelare.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Uncategorized