Följ oss på

Bettingbonusar

Bettingsidor med Free bet bonusar 2017

Free bet är det kanske bästa erbjudandet som finns på marknaden. Kanske inte sett till summan, men när du får pengar att spela för utan att behöva sätta in pengar är det alltid att föredra. Man bör ta del av dessa i alla lägen eftersom man inte har någonting alls att förlora.

Free bets – hur funkar det?

Ett free bet kan också kallas för gratisspel. Det beror på hur man själv uttrycker det, men det är i praktiken detsamma. När spelbolagen erbjuder free bets bör man alltid ta del av detta så fort som möjligt. De är generellt tidsbegränsade, varför man alltså inte skall vänta för länge. Vanligtvis funkar ett free bet så att spelbolaget erbjuder dig låt säga 50-100 kr att spela för utan insättning. Dessa pengar kan du då oftast placera på valfri marknad, precis som med riktiga pengar.

Det vore lite för bra för att vara sant om man kunde ta ut pengarna direkt vid en vinst. Spelbolagen kan alltså inte ge bort pengar, utan de ställer oftast någon form av motkrav. Detta brukar vara i form av omsättningskrav. Vid vinst skall då pengarna exempelvis omsättas fem gånger, för att de skall vara giltiga för uttag. Självklart finns det en risk att man då förlorar pengarna, men så länge man inte har något att förlora så är ju det bara ren bonus.

Dessa bonusar är klockrena för dig som inte vill investera något större kapital. Vi håller oss ständigt uppdaterade här på Bettingsidor24.se och vi rekommenderar därför dig att hålla utkik på vår undersida om just free bets. För direkt åtkomst till denna sidan – klicka här!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Bettingbonusar