Följ oss på

Bettingbonusar

Betting sidor & oddsbonusar 2019

Inför 2019 är det ganska stora förändringar som kommer ske på marknaden för odds och casino i Sverige. Det svenska spelmonopolet kommer vara ett minne blott när spelmarknaden öppnas upp och monopolet slopas. Visst har det varit möjligt för utländska betting sidor att erbjuda odds till svenskar även tidigare så länge de haft licens i ett annat EU-land. Nu kommer det dock krävas att man lämnar in en ansökan till den Svenska spelmyndigheten vilken behöver beviljas om en betting sida vill fortsätta erbjuda spel till svenskar. Vi har tagit en titt på flera olika betting sidor och oddsbonusar inför 2019.

Generellt kan man säga att den reglering som nu komma skall kommer leda till att färre bettingsidor kommer verka på den svenska marknaden. Det är som upplagt för större betting sidor att ta marknadsandelar. Förhoppningsvis kommer det även bli betydligt bättre när det kommer till betting sidor & oddsbonusar vilket du kan läsa mer om i stycket här nedanför.

Nya bonusregler under 2019

Det kommer bli betydligt hårdare regler för alla betting sidor att förhålla sig till vad gäller olika spelerbjudanden och oddsbonusar. Hittills har det i princip inte funnits några begränsningar av att erbjuda oddsbonusar över huvud taget men det kommer det bli ändring på nu.

En betting sida kommer endast kunna erbjuda en oddsbonus och inte ha återkommande bonusar. Den nya spellagen har ett stort fokus på ansvarsfullt spelande och här kommer spelbolagen bli begränsade i hur marknadsföringen kommer kunna ske.

Vi kan även förvänta oss att det blir lite färre betting sidor att välja mellan. Det kan vid första anblick kännas negativt, men vår förhoppning är att det kommer få en positiv effekt för alla spelare. Detta då det kommer bli betydligt svårare för oseriösa betting sidor att verka gentemot svenskar. Det ställs stora krav på compliance från myndighetens sida vilket antagligen kommer följas upp strikt på löpande basis.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Bettingbonusar