Följ oss på

Bettingbonusar

Betting på Östersund – Zorya

Det är dags för Östersund att spela gruppspelsmatch i Europa League igen. Det är lika spännande som vanligt när vi får se ett svensklag ute i Europa. Den här gången står ett lättare motstånd på tur, åtminstone jämfört med de senaste två matcherna i EL.

Betting på Östersund i Europa League

Ibland hör man uttrycket att man ”spelar med hjärtat”. Det här skall man självklart inte göra om det handlar om större pengar. Självklart kan man spela en slant på sitt favoritlag, även om man inte har särskilt stora förhoppningar på utfallet. Detta exempel har varit vanligt under Östersunds framfart i Europa League. Nu har man visat sig otroligt starka i samtliga matcher, så att spela på någon marknad i Östersund favör mot Zorya, vore inte helt dumt.

Bedömningen om man tror Östersund vinner eller inte får man göra själv, men oavsett vilket spel du väljer, så är det viktigt att jämföra odds hos diverse spelbolag. Det kan skilja sig väldigt mycket spelbolagen emellan och det är just därför vi har recenserat och sammanställt samtliga bettingsidor på marknaden. Vi rekommenderar dig att gå till vår startsida för betting sidor, där du direkt kan hitta det spelbolag som passar dig bäst.

Om du i kombination med det här söker en betting bonus, så finns det en bonus hos respektive spelbolag att ta del av.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Bettingbonusar