Följ oss på

Nyheter

Betting och odds på Premier League

Det närmar sig ligastart för världens största fotbollsliga. Många är vi som har väntat länge på att engelska Premier League ska dra igång och nu är det alltså snart dags. Om ungefär en vecka drar Premier League igång och visst känns säsongen riktigt intressant ut på förhand?

Fjolårets ligasegrare blev Manchester City som gjorde en näst intill exemplarisk säsong. Länge kändes det som att Pep Guardiolas mannar skulle lyckas gå hela säsongen utan en enda förlust men till slut blev det några plumpar i protokollet. Hur som helst så vann man ligan överlägset och är även stora favoriter till att vinna Premier League säsongen 2018 / 2019.

Inför PL-starten är det många som drar igång med betting och odds. För många är det en extra krydda till matcherna vilket givetvis också är vad det ska vara. Vi förespåkar alltid ansvarsfullt spelande och att spel ska vara just ett roligt inslag i vardagen. Sedan den senaste säsongen har flera nya bettingsidor tillkommit. För den intresserade kan det vara bra att spana in vår lista över nya spelbolag för att kanske plocka en ny odds bonus från en av alla betting sidor som erbjuder odds och betting på Premier League.

Odds på vinnare i Premier League

Som nämnt ovan är Manchester City stora favoriter till att ta hem titeln även denna säsongen. Sett till trupperna vore det också konstigt om någon annan hade varit favorit. Som högst hittar man ungefär 1.85 i odds på att City vinner titeln vilket inte känns särskilt spelvärt. Hur ser det ut bakom Manchesterlaget då? Att Liverpool vinner ger ungefär 5.00 i odds och de följs av Manchester United (ca 8.00 i odds), Chelsea (ca 14.00 i odds) och Tottenham som ger ungefär 17.00 i odds.

Som synes tror alltså de som sätter oddset att det ska mycket till för att inte City skulle ta hem bucklan. Vi kan nog inte klandra dem för det va? Nej.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter