Följ oss på

Nyheter

Vinnarspel: Bästa odds för vinnare av NBA 17/18

Världens bästa basketliga, NBA, är på väg att dra igång. Nu kan vi annonsera de bästa oddsen för vilket lag som vinner säsongen 17/18. Vilka tror du är starkast under serie- och slutspel? Gör din utvärdering och placera ditt spel idag.

Bästa odds för NBA-vinnare 2017/2018

Intresset för basket i allmänhet och NBA i synnerhet är stort. Det gäller även när det kommer till betting. Det har varit nu varit ett långt uppehåll sedan finalserien i fjol, men det är alltså snart dags igen. Långsiktiga spel kan vara väldigt bra och har du någorlunda insikt, så kan det vara bra ränta på pengarna. Spelet du placerar kommer alltså inte avgöras innan säsongen är över, men har du en slant över så har du nedan de bästa oddsen för vinnare av NBA. Notera att oddsen avser vinnare inklusive slutspelet.

  1. Golden State Warriors: 1.55
  2. Cleveland Cavaliers: 5.50
  3. Houston Rockets: 10.00
  4. Boston Celtics: 11.00
  5. San Antonio Spurs: 13.00
  6. Oklahoma City Thunder: 34.00
  7. Washington Wizards: 34.00
  8. Minnesota Timberwolves: 41.00
  9. Milwaukee Bucks: 67.00
  10. Toronto Raptors: 67.00

Tydligt här är att Golden State Warriors är väldigt stora favoriter. En säsong är väldigt lång och allting kan hända. Just spelet till 1.55 i odds på Golden State Warriors kan anses vara för lågt för ett långtidsspel av denna karaktär. Ser vi dock till Cleveland Cavaliers och lagen under, så finns det stort värde i att placera ett spel på allt annat än just Golden State. Har du en uppfattning om att ett annat lag är starkt nog för att utmana om titeln, så ges du alltså som minst 5.50 i odds på ditt spel.

Spelen och oddsen är hämtade från spelbolaget Unibet. För att komma till deras hemsida kan du enkelt klicka på valfritt lag i ovan tabell, som är en direktlänk vidare till Unibet.se

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter