Följ oss på

Nyheter

Bästa bettingsidor med live stream

Något som blivit allt vanligare den senaste tiden är att bettingsidor erbjuder live stream för alla deras kunder. Vi har gått igenom alla bettingsidor och listar här de bästa sidorna som har en sektion för live streaming i sitt kunderbjudande.

Att live streaming erbjuds av spelbolagen kan tyckas något märkligt då det allt som oftast är gratis för alla spelare. Med viss eftertanke är det dock ganska rimligt. Intåget av live stream har tillkommit under tiden live betting växt fram som en mycket populär spelform. Många kombinerar spel live med att de tittar på en match och av denna anledningen tillhandahålls möjlighet att streama matcher.

Topplista livestream bettingsidor

För dig som är fotbollsintresserad kan live stream hos någon av bettingsidorna nedan vara av intresse då bland annat italienska Serie A, spanska La Liga, franska Ligue 1 och tyska Bundesliga kan streamas utan kostnad. Det enda som krävs är att du som spelare har ett saldo på kontot, det vill säga ett positivt spelsaldo hos bettingsidan. Det visas dock även många andra sporter så som världens bästta turneringar inom tennis på såväl herr- som damsidan (ATP och WTA) som hockey i form av bland annat Champions Hockey League och ryska KHL.

Nr Sida Bonus Erbjuds av Omsättningskrav Spela
1
200 % upp till 1 000 kr
Bonussort: Insättningsbonus
Läs mer här
Unibet bettingbonus 5x bonus (Lägsta odds: 1.40) Hämta bonus
2
100 % upp till 1 000 kr
Bonussort: Insättningsbonus
Läs mer här
bet365 bettingbonus 6x bonus (Lägsta odds: 1.60) Hämta bonus
3
100 % upp till 1 000 kr
Bonussort: Insättningsbonus
Läs mer här
LeoVegas bettingbonus 5x bonus (Lägsta odds: 1.50) Hämta bonus

Förutom ovanstående bettingsidor erbjuder bland annat även betsson, Nordicbet och betsafe live stream för sina registrerade spelare. Live streaming via spelbolagen håller förhållandevis god kvalitet, det finns en nackdel och det är att det inte går att se på matcherna i högupplöst läge, men om du till exempel streamar via mobilen är detta inget problem.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter