Följ oss på

Nyheter

Bästa bettingbonusar på marknaden

Alla spelbolag försöker hitta deras egen väg i rekryteringen av nya kunder. Deras bonusar är det kanske främsta knepet för att lyckas. Hur bonusen är utformad är väldigt viktigt för dig som spelare – här recenserar vi samtliga spelbolag.

Den bästa betting bonusen

Många betting bonusar kan till ytan ses som väldigt lika, men läser man noggrant kan det vara mycket skillnad. De oseriösa spelbolagen har exempelvis helt orimliga omsättningskrav, men de erbjuder än dock hög procentuell ökning och matchar höga insättningar. Dessa skall du alltså undvika, men det är inte alltid lätt att veta vilka det är. Som det brukar låta, så är det ofta i de ”finstilta” raderna som allt detta står. Det är inte alltid tydligt, utan det bakas ihop tillsammans med alla övriga regler och villkor spelbolagen har skyldighet att skriva ut. De ljuger alltså inte, och man kan inte påpeka att de försöker undvika något, utan det är så de flesta gör. Bra som dåliga spelbolag.

Vi anser att det är förhållandevis krångligt att leta rätt på all väsentlig information. Just på grund av det vill vi förenkla för dig som spelare genom vår sajt.

Fem punkter för en bra betting bonus

  1. Så hög procentuell ökning som möjligt
  2. Hög matchad insats
  3. Omsättningskrav – få antal gånger att omsätta bonusen
  4. Antal dagar för omsättning
  5. Låga tillåtna odds

Med det här menar vi alltså att man skall söka efter en betting bonus som ger dig en hög procentuell ökning på det insatta beloppet (exempelvis 100 %). Bonusarna har alltid också ett maxbelopp, så sök efter det högsta beloppet (exempelvis 100 % upp till 3 000 kr). Omsättningskraven varierar, vi rekommenderar ett omsättningskrav med få antal gånger att omsätta bonusen på. Om du inte spelar frekvent, leta då efter en bonus som accepterar längre tid för dig att omsätta bonusen på (exempelvis 90 dagar). Hur lågt odds som tillåts att placera spel på varierar också. Så lågt odds som möjligt är det bästa.

Klicka här för vår sammanställning över marknadens bästa betting bonusar.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer Nyheter